Wat is vintage

Wat is vintage

Alle artikelen worden in gebruikte toestand aangeboden

Hoewel de meeste artikelen in goede staat verkeren, kunnen er door de jaren heen gebruikssporen ontstaan zijn (duidelijk zichtbare gebruikssporen worden op de foto(s) getoond).

Tweedehands

Vintage is een term voor authentieke artikelen die minimaal 30 jaar oud zijn en daarmee dus tweedehands. Vintage kan ook nieuw zijn, maar dat betekent dan dat het wel oud is - maar nooit gebruikt.

Het woord vintage wordt ook gebruikt omdat het kenmerkend is voor een bepaalde periode. En dan gaat het vaak over de vijftiger, zestiger, zeventiger en begin jaren tachtig.

Verkoop in originele staat

Dat is juist de charme van vintage design en zal jou als vintageliefhebber dan ook zeker niet afschrikken. Wij verkopen onze producten zoveel mogelijk in de originele staat.

Wanneer de bedrading van de industriële lampen niet meer aan de huidige maatstaven voldoet, wordt deze uiteraard vervangen. Alle lampen zijn tevens geschikt gemaakt voor de huidige lichtbronnen en zijn dus direct te gebruiken.

Gezien de leeftijd van onze producten kunnen wij geen garantie geven op de producten die wij verkopen.

Meer informatie?
Als je meer informatie (tekst of foto`s) over een product wilt, kun je ons contactformulier gebruiken of een e-mail sturen naar info@antiroest-vintagedesign.nl

Zonder opvragen van nadere informatie ga je akkoord met de staat waarin het product zich verkeert op het moment van verkoop.

Meubelen met een verhaal

Met authentieke items geef je de plek waar jij woont, werkt of ontspant een stoer en geleefd uiterlijk.

 

Unieke objecten voor een mooie plek!