Oude meubelen en accessoires voor een geleefd interieur

Oude meubelen en accessoires voor een geleefd interieur

Online bestellen en direct inrichten met tweedehands vintage meubelen, oude lampen, mooie locker kasten, robuuste tafels en stoelen, stoere kisten en gave woonaccessoires.

 

Een selectie uit het vintage assortiment

Stijlvolle tweedehands items voor jouw vintage look interieur

Jouw woonkamer, slaapkamer, vakantiehuis, horecagelegenheid of winkel richt je in met vintage meubelen en mooie accessoires van antiRoest. Met unieke en gebruikte items geef je de plek waar jij woont, werkt of ontspant een stijlvol geleefd uiterlijk.

 

Een selectie uit het vintage assortiment

Een geleefde interieurstijl met vintage meubelen

Meubelen een woonaccessoires met een geleefd karakter die minsten 30 jaar oud zijn, geven we de term vintage. Bij vintage gaat het dus altijd om gebruikte items, die vaak in originele staat worden aangeboden. De term vintage is vaak kenmerkend voor meubelen uit de jaren vijftig, zestig, zeventig en begin jaren tachtig.

 

Meer over onze definitie van vintage


Jouw interieur laat zien wie jij bent. Of je nu houdt van basic, vintage, design, industrieel, klassiek, romantisch of landelijk ... jij kiest de meubelen, aankleding en accessoires die passen bij de rest van jouw - persoonlijke - stijl.

Goede vintage past perfect in een modern interieur!

Nieuwe vintage bestaat niet, omdat het bij vintage altijd gaat om lang geleden gemaakte spullen die al door anderen gebruikt zijn.

Veel 'moderne' woonwinkels hebben in het assortiment meubelen en woonaccessoires met een vintage karakter, waardoor het lijkt alsof ze oud en gebruikt zijn.
In de print van een product kunnen bijvoorbeeld elementen zijn opgenomen, waardoor er beschadigingen op lijken te zitten. Of meubelen zijn met opzet echt beschadigd, zodat het een geleefde uitstraling krijgt.
Iedereen wil een graantje meepikken van trendy woonstijlen. En dat geeft niet.
Er zijn ook kopers die daar bewust voor kiezen; een nieuw meubel, met een tweedehands uiterlijk.

Wij verkopen alleen gebruikte meubelen, met een vintage en industrieel voorkomen.

Geef je inrichting een stoere en industriële uitstraling

Koop online en laat het thuis bezorgen of kom naar onze werkplaats in Alkmaar