Hoe komen we aan onze vintage meubelen?

img-62173
Het leukste aan ons 'werk'?: wij gaan zelf op zoek in binnen- en buitenland

Zoals we zijn begonnen in 2012, zo doen we dat nu nog steeds! Met veel plezier gaan we zelf op 'vintage jacht' in Nederland, België en Frankrijk. Via ons netwerk komen er ook vintage items uit de voormalige Oostblok landen en Scandinavië.

Omdat we antiRoest combineren met andere werkzaamheden kunnen we helaas niet dagelijks of wekelijks 'on route' om al die mooie vintage en stoere industriële meubels te vinden.
Tijdens meerdere inkoop momenten, verspreidt over het jaar, gaan we op pad om nieuw aanbod te vinden. Tijdens onze vakantie(s) in bv Frankrijk, struinen we natuurlijk ook de lokale marktjes af.

Vintage gevelbelettering, kleppenkasten, medicijnkast, krukjes en stoelen

Op deze manier hebben we al heel veel mooie kisten, lampen, stoelen, tafels, kasten, wanddecoratie en accessoires gevonden. Via onze webshop, maar ook op onze open werkplaats dagen, hebben velen van jullie al hele toffe spullen gekocht.

Uit jullie reacties te lezen - via Facebook, Instagram, Google reviews en mailtjes - hebben jullie met heel veel plezier vintage items bij ons gekocht voor in de woonkamer, slaapkamer, werkkamer, vakantiehuis, kantoor of restaurant.

Minder vaak 'on route' dan voorheen  

Door corona zijn er niet alleen minder markten in het buitenland, maar de reisbeperkingen geven ons ook minder mogelijkheden om zelf op inkoop te gaan.

Die beperkingen gelden ook voor aanbieders uit het buitenland, die normaal gesproken door Europa reizen om hun mooie spullen aan ons aan te bieden.

Op inkoop in Frankrijk voor vintage meubelen en accessoires

Ook in Nederland komen we natuurlijk hele gave lampen en meubelen tegen, maar in minder grote getale dan in het buitenland.

Nieuw in ons aanbod

De spullen die we inkopen worden eerst grondig schoon gemaakt, eventueel gerepareerd, van nieuwe electra voorzien, gefotografeerd, opgemeten en beschreven voordat ze in ons aanbod in de webwinkel komen.

Door de huidige situatie kunnen we helaas minder regelmatig 'nieuwe' vintage meubelen en accessoires toevoegen aan ons aanbod.
Gelukkig hebben we afgelopen maanden gebruik kunnen maken van onze opgebouwde voorraad, maar we kijken nu toch wel erg uit naar het moment dat we weer op 'vintage jacht' kunnen in het buitenland.

Niet gevonden wat je zoekt of heb je een tip?

Tot die tijd hopen we dat jullie op onze site vinden waar jullie naar op zoek zijn.
Zoniet, dan kun je het ons altijd laten weten waar je naar op zoek bent via een mailtje en dan brengen we je - vrijblijvend - op de hoogte zodra we zoiets binnen krijgen.
Heb je een tip omdat je weet dat er ergens iets leuks voor ons zou kunnen staan, dan horen we dat uiteraard ook graag.

Bekijk ons assortiment

Deel dit bericht