2013: antiRoest start met online verkoop van vintage meubelen

antiroest-start

Het begon met het struinen naar unieke vintage items voor ons eigen huis ... 

Het begon met het inrichten van ons eigen huis. Toen deze volledig was ingericht, bleef het toch kriebelen om op zoek te blijven gaan naar unieke vintage items op de brocantes in o.a. ons geliefde Frankrijk.

Om weer ruimte te maken in ons eigen huis voor toch nog mooiere aankopen, zochten we weer een nieuw thuis voor de eerder gekochte vintage items. 

Als ook vrienden en familie gaan vragen of je ook voor hun op zoek wilt gaan naar unieke vintage items in Frankrijk of België, is het idee voor antiRoest gauw geboren! 

Wat is er nou leuker dan hobby en werk combineren!

2012

In 2012 zijn we begonnen met de inkoop van gebruikte design meubelen, industriële lampen en vintage accessoires voor antiRoest.

Voordat je een (online)winkel kunt beginnen moet je eerst voorraad opbouwen. En dat doen we dan ook het eerste jaar.

2013

In augustus 2013 lanceren we de website van antiRoest vintage design meubelen. Vanaf dan is het mogelijk om online te kopen, maar kunnen geinteresseerden uiteraard ook langs komen om ons assortiment te bekijken.

Meer over antiRoest

Ook via andere verkoopkanalen

Naast het aanbod via onze website, bieden we een deel van ons assortiment ook aan via marktplaats.nl Verder brengen we onze volgers via Facebook en Instagram als eerste op de hoogte met nieuws over inkoop, online beschikbaarheid en de open werkplaats dagen.

Bekijk ons assortiment

Deel dit bericht