Rotterdam heeft toffe meubelwinkels

Rotterdam heeft toffe meubelwinkels

Maar ook buiten Rotterdam koop je stoere vintage voor jouw huis!

Rotterdam is dé metropool stad voor toeristen uit binnen- en buitenland. Het is voor velen niet alleen een tussenstop naar andere mooie Europese bestemmingen, maar ook de start van een leuk één- of meerdaags verblijf in en rondom deze belangrijke havenstad.

Vintage shoppen in Rotterdam

Rotterdam heeft hele leuke winkels met vintage en industriële meubelen. Zowel de binnenstad -  bv. de Witte de Withstraat en Oostzeedijk - als het buitengebied wordt gekenmerkt door winkels met goede kwaliteit gebruikte oude meubelen.

In Rotterdam centrum heb je bv. Casper Haring Design en De Garage Vintage interieur en in Crooswijk Nr.13 die een grote diversiteit hebben aan vintage, industrieel, design, brocante en antiek.

Swan Market

Swan Market Rotterdam is een bekent evenement dat zowel binnen als buiten livestyle markten heeft, waar aanbieder en kopers van vintage meubelen en accessoires elkaar treffen.
antiRoest heeft regelmatig op de binnen en buiten markten gestaan, die bv. in de VanNelle Fabriek en de Parklaan bij de Euromast worden georganiseerd.

Vintage shoppen in Alkmaar

Op ruim een uur rijden - ten noorden - van Rotterdam, ligt de kaasstad Alkmaar.

Alkmaar kent natuurlijk de traditionele kaasmarkt - vrijdagen van april t/m september - maar er is ook een nieuw initiatief; een collectief van vintage winkels, die via een route te bezoeken zijn.
Met deze gratis vintageroute Alkmaar loop je een mooie wandeling door de binnenstad langs deze vintage en antiek winkels.

antiRoest vintage industrieel wonen

Net buiten de binnenstad ligt de Lindenlaan - één van de oudste lanen van Alkmaar - waar antiRoest haar werkplaats heeft gevestigd. Vanuit deze kleine loods is het gehele vintage assortiment meubelen en accessoires te bekijken en uiteraard te koop.

Van werkplaats naar winkel
Sinds de start in 2013 zijn we verhuisd van een, buiten de stad gelegen, industrieterrein naar net buiten de binnenstad van Alkmaar .
Wat nu nog een ruimte is die op afspraak te bezoeken is, wordt wellicht in de nabije toekomst uitgebreid naar een vintage meubelwinkel.

Geef je inrichting een stoere en industriële uitstraling

Koop online en laat het thuis bezorgen of kom naar onze werkplaats in Alkmaar