Amsterdam heeft toffe meubelwinkels

Amsterdam heeft toffe meubelwinkels

Maar ook in steden rondom Amsterdam koop je stoere vintage voor jouw huis!

Amsterdam is dé citytrip stad voor toeristen uit binnen- en buitenland. Het is voor velen niet alleen een tussenstop naar andere mooie Europese bestemmingen, maar ook de start van een leuk één- of meerdaags verblijf in en rondom deze wereldstad.

Vintage shoppen in Amsterdam

Amsterdam heeft hele leuke winkels met vintage en industriële meubelen. Zowel de binnenstad -  bv. De 9 straatjes - als het buitengebied wordt gekenmerkt door winkels met goede kwaliteit gebruikte oude meubelen.

In Amsterdam-Noord / NDSM-werf heb je bv. Neef Louis en Van Dijk & Ko die een grote diversiteit hebben aan vintage, industrieel, design, brocante en antiek.

Vintage shoppen in Alkmaar

Op ongeveer 40 minuten rijden - ten Noord-Westen- van Amsterdam, ligt kaasstad Alkmaar.

Naast de traditionele kaasmarkt - vrijdagen van april t/m september - is er ook een nieuw initiatief te bezoeken; een collectief van vintage winkels, die via een route te bezoeken zijn.
Met deze gratis vintageroute Alkmaar loop je een mooie wandeling door de binnenstad.

antiRoest vintage industrieel wonen

Net buiten de binnenstad ligt de Lindenlaan - één van de oudste lanen van Alkmaar - waar antiRoest haar werkplaats heeft gevestigd. Vanuit een opslag / werkplaats is het gehele vintage assortiment meubelen en accessoires te bekijken en uiteraard te koop.

Van werkplaats naar winkel
Sinds de start in 2013 zijn we verhuisd van een, buiten de stad gelegen, industrieterrein naar net buiten de binnenstad van Alkmaar .
Wat nu nog een ruimte is die op afspraak te bezoeken is, wordt wellicht in de nabije toekomst uitgebreid naar een vintage meubelwinkel.

 

Nieuw in de winkel

Geef je inrichting een stoere en industriële uitstraling

Koop online en laat het thuis bezorgen of kom naar onze werkplaats in Alkmaar