De ideale thuiswerkplek is die met een persoonlijke touch

De ideale thuiswerkplek is die met een persoonlijke touch

Natuurlijk is het belangrijk dat je de ruimte hebt, dat je goed kunt zitten
en lekker kunt thuiswerken. Maar het oog wil ook wat ... toch?!

 

Stoere meubelen voor jouw ideale werkplek thuis

Een leuke werkplek voor als je thuis aan de slag gaat

Nu veel mensen meer thuis werken dan ooit, vraagt het thuiskantoor om een persoonlijke touch. Vintage en industriële meubelen geven jouw thuiswerkplek niet alleen een stoer uiterlijk, maar ook een goede match met de rest van je inrichting.

 

Meer vintage voor je thuiswerkplek

 

Vintage meubelen ergonomisch verantwoord? Nee, dat niet ... maar ze zijn wel erg duurzaam!
antiRoest heeft geen arbo verantwoorde bureaustoelen, maar wel erg toffe legerkrukjes en schoolstoelen die jarenlang dienst hebben gedaan als zit.
We hebben ook geen ergnomisch bureau's die geheel naar wens in hoogte te verstellen zijn, maar wel gave tafels die decennia lang zowel binnen als buiten gebruikt zijn.

 

Combineer oude met nieuwe meubelen voor de werkplek aan huis

Je kunt natuurlijk ook een vintage tafel combineren met een nieuwe bureaustoel. Dan heb je toch het gemak van een volledig instelbare bureaustoel en de zekerheid van een goede zit.
Er zijn genoeg kantoorbenodigdheden leveranciers met een bureaustoel in het assortiment, die een goede werkplek match zijn met de industriële look van jouw thuis werkplek.

Een goede werkplek thuis, vraagt eigenlijk om een zelfde inrichting als je werkplek op kantoor. Is je werkkamer ingericht met een goed instelbare bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau, dan kunnen lichamelijke klachten als nekpijn en rugpijn worden voorkomen.

In jouw werkkamer wil je toch ook gewoon een stoer interieur?!